122 години опору. В окупантів починається агонія: Резніков про нові фронти, де ворог зазнає втрат

Міністр оборони України Олексій Резніков повідомив, що на п’яту добу інтервенції російські окупанти виявилися неспроможні приховувати, що в них починається агонія

Журналіст відділу новин
122 години опору. В окупантів починаєтьс…
Фото: Facebook Олексія Резнікова

За його словами, варварські обстріли ракетами та РСЗО мирних міст – свідчення, що окупанти нездатні більше воювати з озброєними українцями. Тільки з мирними, як останні боягузи.

Про це Резніков написав у своєму Facebook, передає Depo.ua.

Він наголосив, що це – воєнний злочин.

"Його безпосередні виконавці та організатори приречені решту свого існування носити тавро вбивць і ховатися. Їх чекає трибунал", – додав міністр.

Резніков зазначив, що завдяки героїзму наших захисників і захисниць відкриваються нові фронти, де ворог зазнає втрат.

"Хочу відзначити наших хлопців та дівчат на сході. Вони стали нездоланим бар’єром для ворога, це його страшенно деморалізує", – додав він.

Урядовець зауважив також, що на економічному фронті Росія зазнала нищівних руйнувань. Російська валюта перетворюється на звичайний папір. Є перша заборона на експорт російської нафти.

Крім того, до знищення армії окупантів долучилась міжнародна ІТ-спільнота. Навіть українські школярі перейшли у наступ на кіберфронті.

"Сотні тисяч людей в Росії вже дізналися, що влада їм бреше. Що немає ніякої "спецоперації". Є звичайна загарбницька війна. На якій загинули тисячі росіян. Опір війні всередині самої Росії зростає з кожною годиною. У ці дні українці демонструють росіянам, чим відрізняються вільні люди від рабів, громадяни від поневолених тираном. Ті, хто роками захоплювався оскаженілим маніяком, тепер приречені на десятиліття спокути", – підсумував Резніков.

122 години опору. В окупантів починається агонія: Резніков про нові фронти, де ворог зазнає втрат

Нагадаємо, раніше у Генштабі повідомили, що ЗСУ дають потужну відсіч ворогу на всіх напрямках. Стійка оборона наших військ стрімко знижує моральний дух противника та його волю до перемоги. Зафіксовано випадки дезертирства та добровільної здачі в полон цілими підрозділами.

Читайте також: "Град", "Ураган" і "Сонцепік": Яку зброю використовує Росія проти українців

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme