UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

200 нігерійців записалися добровольцями, щоб битися в Україні з рашистами

Кількість добровольців постійно зростає

Журналіст стрічки новин

Посольство України в Нігерії повідомило про 200 добровольців, які бажають воювати на боці України, повідомляє Depo.ua з посиланням на Державне турецьке інформаційне агентство "Анадолу"

Станом на зараз близько 200 добровольців звернулися до посольства з бажанням воювати проти російських окупантів, які напали на Україну. Відомо, що кількість добровольців постійно зростає. 

Другий секретар посольства України в Нігерії Богдан Солтис заявив, що витрати на візи та переліт можуть становити 1000 доларів.

Нагадаємо, 26 лютого Зеленський закликав іноземців боронити Україну і пообіцяв дати їм зброю. Пізніше президент пояснив, що іноземці мають право вступити до ЗСУ на військову службу за контрактом у добровільному порядку, зокрема й до лав Сил територіальної оборони ЗСУ. Зеленський наголосив, що з іноземців формується окремий підрозділ – Інтернаціональний легіон територіальної оборони України.

Для комплектування Інтернаціонального легіону оборони України Володимир Зеленський оголосив про скасування візового режиму для усіх бажаючих записатися до цього підрозділу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme