Аліна Паш пообіцяла оприлюднити довідку про поїздку до Криму

Переможниця нацвідбору на "Євробачення-2022" Аліна Паш відреагувала на заяви про її відвідини Криму

Журналіст відділу новин
Аліна Паш пообіцяла оприлюднити довідку…
Фото: Instagram Аліни Паш

Співачка запевнила, що довідку про непорушення українських кордонів вона вже надавала "Суспільному".

За її словами, це було зроблене ще до дня відбору, передає Depo.ua.

"Я хворіла, тому дала письмовий дозвіл представнику команди запросити довідку від Прикордонної служби України. По довіреності було надіслано цей запит, відповідь прийшла досить пізно, майже в день відбору. Представник моєї команди відразу надав докази Суспільному", – заявила Аліна Паш в Instagram.

Також вона пообіцяла подати повторний запит, щоб отримати довідку на руки – і оприлюднити її у соцмережі.

Аліна Паш оприлюднить довідку із ДПСУ, як тільки отримає її

Нагадаємо, що раніше навколо переможниці нацвідбору до "Євробачення" Аліни Паш розгорівся скандал. Її звинуватили у порушенні українських кордонів, зокрема, візиту до окупованого Криму не через лінію розмежування.

Дещо згодом у прес-службі "Суспільного" підтвердили, що у зв'язку з отриманою інформацією від громадян про можливу підробку наданої справки про перетин державного кордону з Кримом командою Alina Pash, звертаються до ДПСУ та просять підтвердити або спростувати факт підробки документа держслужби.

"Суспільне" не підписуватиме угоду щодо участі у міжнародному місенному конкурсі "Євробачення" з переможницею Національного відбору до завершення перевірки та з’ясування фактів", – наголосив мовник.

Крім того, в "Суспільному" нагадали, що вже зверталися до Державної прикордонної служби України, проте отримали відмову в наданні інформації про перетин кордону учасницею, оскільки ці дані є конфіденційними.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme