Американські військові почали прибувати до Польщі

До Польщі 4 лютого на тлі загрози вторгнення Росії в Україну прибув перший літак з американськими солдатами з 82-ї повітряно-десантної дивізії

Журналіст стрічки новин

Всього в країні буде дислоковано 1,7 тисячі американських солдатів. Військова база США буде розташована "на південному сході Польщі".

Про це пише Depo.ua із посиланням на агентство РАР.

Завданням американських військових є матеріально-технічне забезпечення солдатів, які будуть дислоковані в Польщі. США також доставили військову техніку.

У Польщі кажуть, що американська дивізія є елітним підрозділом. Військові здатні виконувати завдання по всьому світу протягом кількох годин з моменту оголошення тривоги.

Польські солдати часто співпрацювали з американськими солдатами з 82-ї дивізії. Вони разом виконували завдання і в Іраку, і в Афганістані.

Весь процес перекидання американських солдатів до Польщі може зайняти кілька днів.

Нагадаємо, що у Пентагоні вирішили привести військових США у стан підвищеної готовності до перекидання у Європу ще наприкінці січня на тлі підвищеного ризику вторгнення Росії в Україну. Водночас у Польщі хочуть, щоб військові США залишилися в країні на постійній основі з ротацією.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme