АМКУ дозволив Фіалі придбати Трускавецький завод мінеральних вод

Антимонопольний комітет України (АМКУ) дозволив інвесторській компанії Dragon Capital придбати завод мінеральних вод у Трускавці

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
АМКУ дозволив Фіалі придбати Трускавецьк…
Фото: Facebook Dragon Capital Ukraine

Dragon Capital Investments Limited, генеральним директором якої є Томаш Фіала, уклав угоду з кіпрською компанією Frolovia Limited. Вона була попереднім власником заводу. Йдеться про низку компаній, які видобувають та продають мінеральну воду під торговою маркою "Трускавецька".

У портфелі Dragon Capital немає аналогічного бізнесу, повідомляє Depo.ua із посиланням на прес-службу АМКУ.

"DRAGON CAPITAL INVESTMENTS LIMITED не має у своєму портфелі аналогічного бізнесу. Відтак, учасники концентрації здійснюють діяльність на різних (несуміжних) товарних ринках", – зауважили у АМКУ.

Зазначається, що у комітеті врахували вихід нового учасника на ринок. АМКУ ухвалив рішення, що продаж заводу не призведе до монополізації.

"З огляду на це АМКУ прийняв рішення, що заявлена концентрація не призведе до монополізації чи суттєвого обмеження конкуренції на товарних  ринках. Тому було надано відповідний дозвіл", – пояснили у прес-службі.

Нагадаємо, 26 травня стало відомо, що Томаш Фіала купив "Українську правду". Зазначалося, що редакційна політика видання та підходи до роботи залишаться без змін. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme