Анонім повідомив дружині Макрона, що в її чоловіка є коханець, – ЗМІ

Перша леді Франції Бріжит Макрон отримала телефонний дзвінок від аноніма, який повідомив, що її чоловік Еммануель Макрон має коханця

Журналіст стрічки новин
Анонім повідомив дружині Макрона, що в ї…
Фото: Twitter Еммануеля Макрона

Французький політичний коментатор Ніколя Призе у документальній стрічці про таємниці життя в Єлисейському палаці заявив, що анонім зателефонував дружині президента країни Еммануеля Макрона, і повідомив про зустріч її чоловіка з коханцем.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Daily Mail.

Сенатор Франсуа Патріа підтвердив факт такого дзвінка, зазначивши, що пані Макрон була дуже засмучена через це.

"Ти розумієш, що вони сміють говорити? Нас зовсім не шкодують! Я була засмучена і вражена, почувши це. Але ми рухатимемося далі", — процитував реакцію Макрон Патріа.

Видання пише, що часто ширяться скандальні чутки про особисте життя першої пари Франції, зокрема, що пані Макрон, мовляв, насправді народилася чоловіком.

Додамо, що Еммануель Макрон познайомився зі своєю майбутньою дружиною в 1993 році, коли йому було 15 років, прийшовши до 39-річної Бріжит в літературний клас. Пізніше Бріжит розлучилася зі своїм чоловіком, з яким у неї троє дітей, і у 2007-му одружилася з Макроном.

Нагадаємо, у грудні стало відомо, що дружина президента Франції Еммануеля Макрона Бріжит подасть скаргу через поширення в мережі чуток про те, що вона трансгендер.

А у червні Макрон під час робочої поїздки на південний схід країни отримав ляпаса від одного з місцевих жителів. Сам Макрон попросив не приділяти уваги його побиттю, тому що у країні є значно важливіші проблеми.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme