Антивоєнне пиво: Український "антиімперський стаут" прийшовся до смаку пивоварам з усього світу

До виготовлення українського "антиімперського стауту" приєдналися пивоварні в усьому світі

Антивоєнне пиво: Український "антиімперс…
Pixabay

Про це повідомили ініціатори проєкту "Їжа часів війни. Wartime cuisine", пише Depo.ua.

Рецепт "антиімперського стауту Resist" ("Спротив" — ред.) розробили українські пивовари, які були вимушені покинути свої домівки через війну з Росією.

"Рецепт є відкритим, тож до варіння Антиімперського стауту доєдналися пивоварні в усьому світі", — зазначили автори поєкту.

За їх інформацією, стаут варитимуть у низці країн Європи, Північної та Південної Америки, Австралії. Йдеться як про "борщовий" варіант з буряком, так і про інші варіації або пиво в іншому стилі.

"Додавання буряка до цього антиімперського стауту — ше знак натхнення та пошани до традиційної української страви – борщу", — наголосили ініціатори проєкту.

Нагадаємо, у Львові дозволили продавати пиво та вино.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme