Apple може перестати підтримувати програмне забезпечення старих iPhone, – ЗМІ

Компанія Apple може перестати підтримувати iPhone моделей SE та 6S та 6S Plus після випуску нової iOS

Журналіст стрічки новин
Apple може перестати підтримувати програ…
Фото: Рixabay

Як відомо, технологічний гігант підтримує свої гаджети надзвичайно довгий період часу з повним оновленням операційної системи. Apple дозволила минулого року оновити iPhone 6S та iPhone 7 до iOS 15.

Хоча користувачі цих пристроїв не могли скористатися перевагами апаратних функцій,  в цілому вони не відчували старіння технології. Однак тепер це зміниться, передає Depo.ua з посиланням на iPhonesoft.

Як відомо, iPhone 6S, 6S Plus та SE були випущені у 2016 році. Вже 5 років Apple випускає оновлення софту для цих пристроїв. Через старе залізо підтримка оновлень створює для користувачів більше проблем, ніж переваг.

Крім iPhone, Apple також, за чутками, відмовиться від оновлення iPad 5, iPad Air 2, iPad mini 4 та iPad Pro 2015 з появою iPad OS 16. 

Наразі немає жодної інформації про те, що дасть нам iOS 16. Якщо оновлення до iOS 15 було досить значним і полягало в додаванні таких функцій, як режими фокусування та покращення центру повідомлень, то iOS 16 може бути ще більшим.

Нагадаємо, у жовтні Apple завезла в Україну першу офіційну партію своєї продукції. До країни прибуло понад 8 тис. смартфонів лінійки Iphone 13 із заявленою вартістю понад $7,5 млн.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme