Арахамія про переговори з РФ: Підуть або у потрібному напрямку, або як російський військовий корабель

Очільник української делегації на завтрашніх переговорах із Росією запевнив, що здачі національних інтересів України не буде

Редактор стрічки новин
Арахамія про переговори з РФ: Підуть або…
Фото: Слуга народу/facebook

Глава української делегації на переговорах із Росією Давид Арахамія зробив прогноз завтрашньої зустрічі на українсько-білоруському кордоні. 

Про це він написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua

"Переговори підуть або в потрібному Україні напрямку, або як російський військовий корабель", – написав Арахамія з відсилкою до розмови українських морпіхів на острові Зміїний, які у відповідь на пропозицію здатися послали росіян на**й. 

Нагадаємо, раніше стало відомо, що переговори з росіянами про завершення війни відклали ще кілька годин. В Офісі президента України пояснили, що причина – логістичні складнощі. 

Довідка: Зранку 24 лютого повідомлялося, що до українського острова Зміїний, що в Чорному морі біля Одещини, підійшло дві нерозпізнані цілі.

Після обіду 24 лютого на острові Зміїному російська авіація знищила всі будівлі. Морські піхотинці і прикордонники тримали оборону. Був здійснений авіаційний наліт російським "Су-24". Наразі на острові не залишилося жодної вцілілої будівлі.

Увечері стало відомо, що Зміїний був захоплений окупантами. Українські військові послали нах*й ворогів, які вмовляли українців здатися. Далі почався ракетно-артилерійський удар. У підсумку загинуло 13 українських прикордонників.

26 лютого у ДПСУ із посиланням на росЗМІ повідомили, що українських військових зі Зміїного доставили живими в тимчасово окупований Росією Севастополь. У відомстві сподіваються, що всі українські захисники острова Зміїний можуть бути живими.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme