Арестович сказав, коли закінчиться війна в Україні

Радник Офісу президента Олексій Арестович спрогнозував дату закінчення війни в Україні

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Арестович сказав, коли закінчиться війна…
Скріншот

За його словами, війна закінчиться вже через місяць-півтора.

Про це Арестович заявив у своєму відеозверненні, пише Depo.ua.

"На початку конфлікту противник ввів понад 90 батальйонних тактичних груп на територію України. З них понад 30 вже знищені або втратили боєздатність, як таку. Тобто ми, Збройні сили України і сили оборони, знищили третину", – наголосив він.

Радник ОП додав, що зараз російські окупанти здебільшого перейшли до оборони та зазнають втрат. Водночас атаки тривають лише у напрямку Кривого Рогу та Нікополя й у зоні ООС.

За словами Арестовича, до 10 квітня росіяни спробують перекинути на територію України ще близько 30 батальйонно-тактичних груп, серед яких будуть громадяни так званої російської федерації та найманці. ЗСУ знадобиться 10 днів для ліквідації окупантів, після чого ворог перейде у повний захист та програє.

Зауважимо, у 2019 році Арестович розповів про неминуче вторгнення росії, а ще раніше зробив припущення щодо анексії Криму і ситуації на Донбасі, які згодом виправдалися.

Нагадаємо, від початку війни окупанти втратили понад 12 тис. особового складу. Було знищено 58 літаків і 83 гелікоптери.

Повідомлялося також, що в Україні запустили портал "Росія заплатить", який збирає інформацію про зруйновані окупантами об’єкти. Надалі її використають як докази в міжнародних судах для відшкодування РФ завданих нашій державі збитків.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme