Арестович заявив, що російські служби залякують українців у соцмережах

Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що російські інформаційно-психологічні служби українською мовою розсилають інформацію про атаки та бомбардування для залякування українців

Журналіст стрічки новин
Арестович заявив, що російські служби за…
Скріншот

За його словами, росіяни таким чином хочуть посіяти паніку між мешканцями України на тлі війни. На думку спецслужб це має призвести до того, що громадяни почнуть атакувати владу з закликами реагувати на ці заяви.

Про це він повідомив в ефірі інформаційного марафону, передає Depo.ua.

"Вони переслідують власні цілі, але, на жаль, в нас є люди, які хочуть їм допомогти в цьому мимоволі. Тому що треба розуміти, що військові психологи російські, пропагандисти дуже добре вираховують вразливості будь-які, фахівці з інформаційно-психологічної операції, будь-які по всьому світу, конкретно народу, якого атакують. Довго вивчається, росіяни нас добре знають, вони знають наш архетип і знають куди бити", – пояснив Арестович.

Він додав, що подібні дії росіян повторюватимуться щовечора.

"Я можу вас запевнити, що оперативні можливості російської федерації дуже далека від масованих бомбардувань. І від якихось фінальних штурмів або взагалі штурмів", – резюмував він.

Нагадаємо, дещо раніше СБУ попередила про чергові фейки від окупантів. Зокрема, може поширюватись інформація про таємні тюрми в Україні.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme