Аваков прокоментував чутки про приєднання до партії Разумкова (ВІДЕО)

Екс-міністр внутрішніх справ України Арсен Аваков не планує спільно із екс-спікером ВРУ Дмитром Разумковим працювати над створенням нової партії 

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Аваков прокоментував чутки про приєднанн…
Фото: arsenik78 / Instagram

Однак Аваков побажав Разумкову успіхів у побудові незалежної політичної кар'єри.

Чутки про приєднання до новоствореної політсили колишнього очільника Ради Арсен Аваков прокоментував у відеозверненні на власному Telegram-каналі, передає Depo.ua.

Аваков відзначив, що вирішив записати відеозвернення у відповідь на запитання журналістів одного із українських ЗМІ про політичну колаборацію із Разумковим. 

"Я не планую своєї участі у партії Дмитра Разумкова. Вигадникам цього та інших фейків від Єрмака та подоляків  відповім словами з "Дюни" Френка Герберта: Страх вбиває розум", – сказав Аваков.

Він також згадав ще кількох політиків, яким побажав успіху. Це –Володимир Гройсман, Юлія Тимошенко, Володимир Кличко та Ігор Смешко.

"Бажаю успіхів у роботі в Україні на основі професійних, а не імітаційних дій", - підкреслив екс-очільник МВС.

Нагадаємо, кількома днями раніше екс-спікер Верховної Ради Дмитро Разумков пояснив, що не пов'язаний із політичною силою "Розумна політика". Плутанина виникла через те, що Разумков заснував депутатське об'єднання з однойменною назвою.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme