UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Авіакомпанія KLM припиняє польоти в Україну

Нідерландська авіакомпанія KLM зупиняє польоти до України через загрозу нового вторгнення Росії
 

Журналіст відділу новин
Авіакомпанія KLM припиняє польоти в Укра…
Фото: Flickr

З суботи, 12 лютого, авіакомпанія KLM припиняє польоти в Україну і скасовує заплановані рейси.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на NOS.

"Авіакомпанія KLM негайно припинить польоти в Україну. Рейс, який був запланований сьогодні ввечері, його також скасовано. Зазвичай KLM літає до Києва двічі на день", – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що KLM закликає клієнтів, чиї рейси було скасовано, звертатися за порадою до Міністерства закордонних справ Нідерландів.

Нагадаємо, 11 лютого міністерства закордонних справ низки європейських та інших країн закликали своїх громадян максимально швидко залишити територію України, зважаючи на можливість початку війни. Зокрема, про це заявили у МЗС таких країн як Британія, Данія, Латвія, Японія, Ізраїль та інші. 

Радник США з нацбезпеки Салліван також 11 лютого закликав усіх американців залишити територію України протягом 24-48 годин.

Станом на вечір 12 лютого майже 20 країн закликали своїх громадян утриматися від поїздок в Україну або покинути її територію через загрозу російської агресії. Окрім Німеччини, відповідні заяви зробили США, Австралія, Великобританія, Бельгія, Греція, Ізраїль, Канада, Латвія, Нідерланди, Нова Зеландія, Норвегія, Північна Македонія, Фінляндія, Чорногорія, Естонія, Японія і Південна Корея.

Водночас, попри загрозу вторгнення російських військ в Україну, посольство Великої Британії заявило, що не збирається покидати Київ. Аналогічну заяву зробило і посольство Німеччини.

Читайте також: Донбас, Приазов'я, Харків та Київ: Чотири ймовірні сценарії вторгнення Путіна в Україну

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme