Батько Брітні Спірс вимагає $2 млн за відмову від опіки

Захисники співачки вважають умову Джеймса Спірса "вимаганням"

Редактор стрічки новин
Батько Брітні Спірс вимагає $2 млн за ві…
Фото: Instagram Брітні Спірс

Джеймс Спірс, батько відомої американської співачки Брітні Спірс, зажадав виплатити йому два мільйони доларів відступних за відмову від опіки над донькою.

Про це заявив адвокат співачки Меттью Розенгарт, передає Depo.ua з посиланням на Variety.

За його словами, Джеймс Спірс хоче коштом дочки погасити 1,3 мільйона судових витрат і заплатити 500 тисяч доларів компанії Tri Star, яка співпрацювала зі співачкою. Крім того, він вимагає додаткові виплати для себе.

Адвокат розцінює дії батька співачки як спробу вимагання, зазначивши, що Спірс не має права тримати в заручниках свою дочку, висуваючи умови для відмови від опіки.

З документів, поданих до суду, зрозуміло, що адвокат співачки не зацікавлений в переговорах з Джеймсом Спірсом і очікує, що суддя на засіданні 29 вересня позбавить його прав опіки.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що батько американської співачки Брітні Спірс вирішив відмовитися від опікунства над донькою

Довідка: Брітні Спірс з 2008 року перебуває під опікою свого батька Джеймса Спірса. Їй призначили опікунство, коли вона потрапила в психіатричну лікарню через проблеми з алкоголем і наркотиками. Опікунство передбачає повний контроль над її життям і фінансами. При цьому співачка продовжувала випускати альбоми і виступати з концертами, заробляючи мільйони доларів.

У червні Брітні Спірс звернулася до суду Лос-Анджелеса з позовом про припинення опіки над нею. Вона заявила, що її примушували працювати, приймати сильнодіючі ліки і не дозволяли завагітніти. Однак суд відмовив зірці у виході з опіки. 

Брітні Спірс додала, що адвокат Сем Інгем, який представляв її інтереси за призначенням суду з 2008 року, не говорив їй про те, що вона може подати прохання про припинення опіки. 

Незабаром після цього Інгем вийшов зі справи про опікунство. Суд дозволив Брітні Спірс самостійно вибрати адвоката. Її новий захисник Меттью Розенгарт в кінці липня попросив усунути Джеймса Спірса від опіки над дочкою. Своєю чергою співачка заявила, що відмовляється виступати, поки її життя контролює батько.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme