Батько вбив десятимісячну доньку та сина, бо вірив, що у дітей – гени рептилоїда: Подробиці 

У Мексиці 40-річний Метью Тейлор Коулман вбив 10-місячну дочку та 2-річного сина через теорію змови QAnon

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Батько вбив десятимісячну доньку та сина…
Фото: Рixabay

Інструктор по серфінгу убив дітей за допомогою пістолета для підводного плавання. Чоловік був певен, що у дітей – гени рептилоїдів і що вони виростуть монстрами. 

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на NBC

Свою дружину, до слова, вбивця називав змією й переконував правоохоронців, що вона передала малюкам "зміїне ДНК).

До слова, саме жінка першою заявила до поліції про зникнення дітей. Жінка подзвонила у відділок і повідомила, що її чоловік відвіз малолітніх у невідомому напрямку. Також мати подала заяву про зникнення своїх сина та дочки. 

Поліцейські одразу почали розшуки чоловіка. Виявилося, що він вивіз дітей до Мексики й там убив. Дітовбивцю затримали на кордоні при спробі повернутися в США.

Феномен QAnon — це наймасштабніша сучасна теорія змови. Її послідовники вірять у світовий уряд, який викрадає дітей і вважають Трампа рятівником світу.

Нагадаємо, днями вбити свою маленьку дитину хотів також батько із Росії. У Москві чоловік викинув з п'ятого поверху свого дворічного сина. Коли все сталося, бабуся хлопчика перебувала із його кривдником  у кімнаті поруч. Жінка каже, що непоправне трапилося через те, що її син та батько онука зловживав наркотиками. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme