"Без мізків": Ігор Кондратюк жорстко відреагував на концерти Ані Лорак

Відомий ведучий та продюсер Ігор Кондратюк відреагував на заплановані концерти Ані Лорак в Україні, яка з 2014 року живе та працює на Росії
 

Журналіст відділу новин
"Без мізків": Ігор Кондратюк жорстко від…
Фото: Facebook Кондратюка

На своїй сторінці у Facebook Кондратюк створив іронічний "плейлист" для виступу Лорк в Україні, інформує Depo.ua.

"Оголошено плейлист серпневого виступу Кароліни Куєк (Ані Лорак) в Одесі: 1. Звенить пуста голова. 2. Гроші – мій бог. 3. Без мізків. 4. У вас тут теж люблять вату. 5. Навіщо мені совість, я – співачка. 6. Я з росіянином навіть в баню. 7. Хто платить, той і люб. 8. Володя – завжди! 9.  Мені 42, але думати – нічим. 10. А чим ви кращі, якщо ви тут?", – написав обурений Кондратюк.

Допис швидко зібрав кілька тисяч схвальних реакцій та понад 500 коментарів. Деякі підписники продюсера підтримали його думку, а незначна частина – стала на захист Лорак, аргументуючи це тим, що вона народилася в Україні і має право тут виступати.

Як відомо, останній свій сольний концерт Ані Лорак в Україні дала у 2014 році. Тоді її концерт спровокував масові заворушення, які супроводжувалися бійками та димовими шашками. Свої дії протестувальники пояснювали тим, що у розпал воєнних дій на Сході України Лорак не цуралася їздити до країни-агресора Росії, отримувати там нагороди, а згодом залишитися там і працювати.

У листопаді 2017-го Ані Лорак неочікувано виступила у Палаці "Україна" у Києві на шоу, присвяченому 15-річчю балету Freedom. Це стало справжнім шоком, адже в афішах вона вказана не була. Було лише зазначено, що очікується "спеціальний гість".

Нагадаємо, днями стало відомо, що співачка Ані Лорак збирається приїхати з Росії до Одеси і дати два концерти – 16 і 17 серпня.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme