Безсмертна Рада: Нардепи на порозі карантину масово ігнорують захисні маски (ФОТО)

Парламентарі повернулися з новорічних канікул та під час перших засідань у Раді почали масово ігнорувати "коронавірусні" заходи безпеки

Олександра Мандровська
Журналіст відділу новин
Безсмертна Рада: Нардепи на порозі каран…
Скріншот із відео

Зокрема, народні обранці не вдягають захисні маски та респіратори, які мають попередити розповсюдження коронавірусу у великих колективах.

Особливо це було помітно під час пленарного засідання 26 січня, передає Depo.ua

У сесійній залі більшість народних обранців перебували без масок. Це стосувалося як депутатів, яким надавали слово, так і народних обранців, які не виступали в цей момент.

Народні депутати без масок

Нардепка без маски

Депутати без масок у сесіній залі

На кадрах видно, що маскового режиму неухильно дотримувався спікер парламенту Руслан Стефанчук. Він не знімав захисний засіб навіть під час своїх монологів  та виступів.

Рустан Стефанчук

До слова, у понеділок, 24 січня, Стефанчук на погоджувальному засіданні у ВРУ особливо наголошував на тому, щоб усі нардепи дотримувалися заходів безпеки. Адже 11 народних обранців уже отримали позитивний тест на коронавірус. Хворіють на цю недугу й кілька десятків працівників апарату парламенту.

А сьогодні, 26 січня, стало відомо, що Верховна Рада опинилася на порозі карантину.

Нагадаємо, раніше стало відомо, що у Верховній Раді України все більше народних депутатів не дотримуються маскового режиму. Більшість нардепів прийшли на засідання Ради без масок, або ж носять їх на підборідді, не закриваючи ніс та рот. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme