Більше половини українців не схвалюють дії президента Зеленського

52,7% опитаних громадян України не схвалюють діяльність президента Володимира Зеленського, тоді як схвалюють – лише 34,1%
 

Журналіст відділу новин
Більше половини українців не схвалюють д…
Фото: ОП

Про це свідчать результати всеукраїнського опитування, проведеного Київським міжнародним інститутом соціології (КМІС), інформує Depo.ua.

"Українці скоріше негативно оцінюють діяльність президента Володимира Зеленського: 52,7% не схвалюють його діяльність проти 34,1%, які схвалюють (ще 13,2% не визначилися або відмовилися відповідати на запитання), – зазначають соціологи.

52,7% опитаних громадян України не схвалюють діяльність президента Володимира Зеленського

52,7% опитаних громадян України не схвалюють діяльність президента Володимира Зеленського

Опитування проводилося методом особистого інтерв’ю з використанням планшета (CAPI, computer-assisted personal interviews.) Участь у ньому взяв 2031 респондент з 107 населених пунктів усіх регіонів України (крім АР Крим). У Луганській і Донецькій областях опитування проводилося тільки на території, що контролюється українською владою.

Статистична похибка вибірки (з імовірністю 0,95 і за дизайн–ефекту 1,5) не перевищує: 3,3% для показників близьких до 50%, 2,9% – для показників близьких до 25%, 2,2% – для показників близьких до 12%, 1,5% – для показників близьких до 5%.

Нагадаємо, 14 червня опитування Центру Разумкова та фонду "Демократичні ініціативи" показало, що за Володимира Зеленського на найближчих виборах проголосував би 31% громадян.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme