Біткоїн подорожчав до максимуму з середини травня

Криптовалюта Біткоїн подорожчала у неділю, 1 серпня, до 42 606 доларів – найвищого рівня з 18 травня
 

Журналіст відділу новин

Таким чином Біткоїн, який протягом декількох тижнів мав тенденцію до зниження в порівнянні з рекордом середини квітня близько 65 тисяч доларів, тепер зростає більше тижня.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на агентство Bloomberg.

"Підтримуючі коментарі Ілона Маска і Кеті Вуд допомогли вивести його з тенденції до зниження. Допомогли також заяви Amazon, пов'язані з цифровими активами, і пов'язані з цим спекуляції", – йдеться у повідомленні.

Едвард Мойя, старший аналітик ринку Північної Америки в Oanda Corp., висловив застереження щодо недавнього ривка – що роздрібний інтерес високий, тоді як інституційний інтерес дещо відстає і потребує нових схвалень.

"Буде не дивно, якщо біткойн розширить торговий діапазон від 30 тисяч до 42 тисяч доларів і спробує досягти 45 тисяч доларів. Однак для того, щоб перевищити 50 тисяч доларів, біткойнов будуть потрібні певні зусилля. Тільки остаточний прорив вище 50 тисяч доларів приверне нові потоки і сигналізує про зміну більш широкого напрямку ринку", – сказав Панкадж Балані, генеральний директор біржі криптодерівативів Delta Exchange.

Нагадаємо, 14 червня Ілон Маск заявив, що компанія Tesla Inc. відновить можливість покупцям розраховуватися біткоїнами.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme