Блогер Приходько, який розкрив схему роботи "Галпідшипника" на окупантів, почав отримувати погрози

Політичний експерт і блогер Назар Приходько, який раніше розповів про роботу підприємства "Галпідшипник" на окупованій території Донецької області, повідомив про погрози

Журналіст стрічки новин

На своїй "Фейсбук"-сторінці він опублікував скріншот анонімного повідомлення з погрозами.

 

"Я казав, що мене медійно цькують? Людина пише з прихованого номера, погрожує... А чому? Тому що я сказав правду. Далі що?" — пише Назар Приходько. В опублікованому ним скріншоті написано: "Про кульки-підшипники любиш писати? Дивись, бо будуть наслідки... І не лише правові ...".

 

Нагадаємо, раніше Назар Приходько повідомив, що торговий дім "Галпідшипник" працює на території ОРДЛО. Компанія спеціалізується на продажу елементів трансмісій, транспортних систем та інших комплектуючих для промисловості й сільгосптехніки. За даними Назара Приходька, з 2014 року компанія ні на день не зупиняла роботу донецької філії: вона була перереєстрована в "ДНР", отримала код ЄДРПОУ і юридичну адресу: Донецьк, вул. Сеченова, 31. "Бізнес пішов втемну. Через запорізький філіал йшов і йде транзитний потік продукції на Донецьк, де комплектуючими користуються окупанти, адже техніку, що вбиває наших воїнів, ремонтувати треба", — писав блогер у квітні цього року.

"Пиши, борись, будь патріотом, але! На тебе спустять "собак", тобі погрожуватимуть, тебе "замовлять"", — написав Назар Приходько в пості про погрози.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme