"Буде велика команда": Разумков натякнув на власний політичний проект після звільнення з посади голови Ради

Дмитро Разумков розповів, що робитиме у разі ймовірного звільнення з посади голови Верховної Ради

Журналіст відділу новин
"Буде велика команда": Разумков натякнув…
Фото: Telegram-канал Верховної Ради

Він наголосив, що й надалі займатиметься політичною діяльністю та більше зосередиться на потребах виборців.

"Я працюватиму далі. Посада – це механізм, інструмент. Так, без посади голови Верховної Ради це буде важче робити, але, а може, й легше. Ти відчуваєш себе людиною, яка повертається до 2019 року, до тих ефірів, до тих відряджень, до тих зустрічей з людьми, і посада іноді тут заважає. Я думаю, що мені більше не заважатиме, якщо ухвалить рішення Верховна Рада", – наголосив він під час брифінгу після свого відсторонення на два пленарних засідання парламенту, передає Depo.ua.

Разумков додав, що і надалі працюватиме багато.

"Сили є, час є. Команда… буде! І будемо рухатись вперед", – наголосив спікер й зауважив, що "ще багато треба зробити з того, що не зроблено з реальних обіцянок, які давалися".

Що Разумков розповів про свою майбутню команду

Відповідаючи на питання журналістів, спікер ВР зазначив, що "команда буде велика".

"Я думаю, що ми ж не лише зосереджуємося на команді, яка працює в парламенті. У нас багато людей, які сповідують ті ж самі принципи, ті цінності, про які сьогодні говорю я. Сподіваюся, що їх дійсно багато. Може й ви (представники ЗМІ, – ред.). І серед депутатів – також багато", — сказав Разумков.

Нагадаємо, що 5 жовтня під час засідання парламенту Разумкова відсторонили на два пленарних засідання через нібито конфлікт інтересів. Вже 7 жовтня у парламенті планують розглянути питання його відставки. Проти відсторонення Разумкова проголосували всього шестеро "слуг народу" – це, зокрема, Людмила Буймістер, Олег Воронько, Артем Дмитрук, Володимир Козак, Володимир Мокан, Неллі Яковлєва.

До слова, Людмила Буймістер – єдина народна депутатка від провладної більшості, яка голосувала проти антиолігархічного закону. І це попри те, що проект підтримала більшість її однопартійців. Проти цього закону виступав і сам Разумков. 

Утрималися від голосування за відсторонення Разумкова такі "слуги народу", як Олександр Бакумов, Роман Бабій, Дмитро Гурін, Ольга Коваль, Людмила Марченко, Дмитро Микиша.

Цікаво, що "Слузі народу" не вистачило голосів у своїй фракції, щоб відсторонити Разумкова. Їм вдалося це зробити лише завдяки підтримці депутатської групи "Довіра", партії "За майбутнє", позафракційних нардепів та деяких обранців від "Голосу".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme