Бужанський повідомив, що екс-генпрокурор Рябошапка намагався втекти за кордон у статусі багатодітного батька

За словами нардепа від "Слуги народу" Максима Бужанського, колишній генеральний прокурор Руслан Рябошапка намагався буцімто залишити територію України

Журналіст відділу новин
Бужанський повідомив, що екс-генпрокурор…
Фото: Прес-служба МВС

Бужанський уточнив, що подія мала місце 14 березня.

Про це він написав у своєму Telegram, передає Depo.ua.

Нардеп розповів, що прикордонники не випустили з України колишнього генерального прокурора Руслана Рябошапку, який хотів залишити країну, представившись багатодітним батьком.

"Останній шанс. Саме такий шанс. Саме такий шанс отримав щойно екс-генеральний прокурор Рябошапка, залишений нами 2,5 години тому в момент безстрашної втечі з батьківщини через КПП "Косино" (пункт пропуску через державний кордон України на кордоні з Угорщиною, – ред.). Відчайдушний захисник вітчизни, як ми вже писали раніше, представився не лише Рябошапкою, але й батьком трьох дітей. І це давало йому підставу бігти у жіночій сукні як Керенський покинути Україну, – написав Бужанський.

Він зауважив, що прикордонники впродовж кількох годин перевіряли дані екс-генпрокурора, після чого ухвалили рішення про заборону виїзду, адже дітей з Рябошапкою не було, і жодних необхідних документів також.

"Прикордонників збентежили дві дрібні деталі, Руслан Георгійович завжди сипався на дрібницях. Рябошапка не зміг пред'явити дітей, яких кудись супроводжував за кордон, і показати хоч якийсь документ, який підтверджує, що він їхній батько, чи хоча б мати", – наголосив Бужанський.

Він додав, що призовний вік екс-генпрокурора "дозволяє Руслану Георгійовичу командувати десантно-штурмовою бригадою хоч завтра".

Бужанський повідомив, що екс-генпрокурор Рябошапка намагався втекти за кордон у статусі багатодітного батька

Бужанський повідомив, що екс-генпрокурор Рябошапка намагався втекти за кордон у статусі багатодітного батька - ч.2

Бужанський повідомив, що екс-генпрокурор Рябошапка намагався втекти за кордон у статусі багатодітного батька - ч.3

Нагадаємо, дещо раніше ЗМІ дізналися, як двоє українців тікали за кордон із $1,6 млн готівки та багажем на кілька мільйонів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme