"Чаус в трусиках": Як у соцмережах розважаються із фотографією знайденого екс-судді (ФОТОЖАБИ)

Світлина екс-судді Дніпровського суду Києва Миколи Чауса стала хітом соцмереж, де на неї уже наклепали немало фотожаб

Михайло Хомченко

Чауса прифотошопили до інших легендарних фотографій, зокрема, до світлин із президентом України, екс-прес-секретаркою глави держави та родиною Володимира Зеленського.

Також одним із героїв фотожаб став міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків, передає Depo.ua.

Нагадаємо, що, за інформацією ЗМІ, екс-суддю Миколу Чауса знайшли сьогодні, 30 липня, у одному із сіл на півдні Вінницької області, неподалік кордону з Молдовою.

Чауса привезли до Києва сили СБУ, де у них намагалися відбити екс-суддю детективи НАБУ.

НАБУ опублікувало відео погоні вулицями Києва та територією центрального офісу СБУ на вулиці Володимирській.

Довідка: 9 серпня 2016 року суддя Микола Чаус був затриманий співробітниками НАБУ за одержання хабаря у розмірі $150 тис. Ці кошти виявили у двох скляних банках, одну з яких суддя особисто закопував у дворі власного приватного домоволодіння. У вересні того ж року Верховна Рада дала згоду на арешт судді.

Однак тоді суддя вже не перебував в Україні, а 12 вересня 2016 року його було оголошено у розшук. У березні 2017 року Микола Чаус був затриманий на території Молдови. А у жовтні Молдова відмовила Чаусу в політичному притулку.

У квітні 2021 року стало відомо, що в Молдові невідомі викрали Чауса. Наступного дня в МВС Молдови повідомили, що українського суддю Миколу Чауса, який перебував у Кишиневі, викрали іноземні громадяни.

Згодом Чаус опублікував відео, на якому заявив, що перебуває в безпеці й має намір прибути до України. Його адвокат заявив, що ці заяви можуть бути не добровільними. Водночас генпрокурор Молдови назвав учасників викрадення судді Чауса.

Читайте також: Чаусець: Чому українці шоковані битвою за Чауса (ФОТОЖАБИ)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини на Depo.ua