Через збройну агресію рф в Україні загинуло уже 115 дітей

Наразі відомо про загибель 115 дітей внаслідок російської агресії проти України

Редактор стрічки новин
Через збройну агресію рф в Україні загин…
Фото: ДСНС

Станом на ранок 25 дня повномасштабного вторгнення рф на територію нашої держави від дій окупантів загинули 115 дітей і більше 140 поранених.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу Офісу генпрокурора. 

Найбільше постраждалих у Київській - 58, Харківській - 36, Донецькій -29, Чернігівській - 30, Миколаївський - 22, Житомирській - 15, Сумській - 14 та Херсонській - 14 областях.

Зокрема, протягом минулої доби, 19 березня, внаслідок обстрілу військовими рф м. Рубіжне на Луганщині зруйновано житловий будинок. З-під його завалів рятувальники дістали двох дітей. Їм робили серцево-легеневу реанімацію, намагаючись врятували, але марно. Діти не вижили.

Також під завалами знайшли ще одну дитину з матір’ю. На жаль, медики констатували смерть жінки, а дитину вдалося врятувати. Її стан стабільний та задовільний.

Того ж дня внаслідок обстрілу житлових будинків м. Харкова загинули чоловік та 9-річний хлопчик.

"Через регулярні бомбардування та обстріли збройними силами РФ об’єктів цивільної інфраструктури та житлових кварталів пошкоджено 489 закладів освіти. 69 з них зруйновано повністю", – йдеться у повідомленні. 

В Офісі генпрокурора зазначили, що ці дані не є остаточними, оскільки відсутня можливість огляду місць обстрілів в районах активних бойових дій та на тимчасово окупованих територіях.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що 19 березня у Рубіжному на Луганщині після обстрілу російських окупантів завалився житловий будинок, в якому загинули жінка і двоє дітей

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme