Данілов назвав дезінформацією заяви про концентрацію російських військ на кордоні

Секретар Ради національної безпеки і оборони (РНБО) Олексій Данілов заперечив дані західних медіа про ймовірну концентрацію російських військ на кордоні з Україною
 

Журналіст відділу новин
Данілов назвав дезінформацією заяви про…
Фото: РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов назвав свідомою дезінформацією всього суспільства публікації видань Politico та Washington Post про стягування російських військ до українських кордонів.

Про це Данілов заявив у коментарі "Радіо Свобода", інформує Depo.ua.

"Йде свідома дезінформація всього суспільства. Скажімо так – те, що вони там пишуть, не відповідає дійсності. На сьогодні це не відповідає дійсності. Ми спостерігаємо за всіма процесами, це дезінформація і нам незрозуміло, для чого вони це роблять. Що буде завтра, ми не знаємо, на сьогодні такої концентрації, такого скупчення того, що вони пишуть, там немає", – заявив Данілов.

Він наголосив, що кількість російських військ на кордоні з Україною перебуває у тих самих межах, що й раніше.

"Хай вони покажуть фотографії, які були там місяць тому, два тижні тому – ви побачите одні й ті ж самі фотографії", – наголосив секретар РНБО.

Нагадаємо, 1 листопада американські ЗМІ Politico та Washington Post оприлюднили супутникові знімки, які нібито свідчать про те, що Росія знову концентрує війська та військову техніку на кордоні з Україною.

Головне управління розвідки Міноборони України оперативно заявило, що не фіксує переміщення військ, його наближення чи нетипового збільшення на українському кордоні.

2 листопада у президента Росії Володимира Путіна назвали "вкидом" публікацію Politico про нарощування військ на кордоні з Україною.

Читайте також: Сигнал Путіну: Що робитиме флагманський корабель ВМС США у Чорному морі

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme