Данілов про війну: Загнані у глухий кут кремлівські щури стають особливо небезпечними

План росіян провести швидку війну в Україні провалився, тому зараз їхні атаки ще більш небезпечні
 

Редактор стрічки новин
Данілов про війну: Загнані у глухий кут…
Фото: РНБО

Секретар РНБО Олексій Данілов заявив, що росіяни загнані в глухий кут, тому їхні атаки на Україну стають особливо небезпечними.

Про це Данілов написав на своїй сторінці у Facebook, передає Depo.ua.

"Те, що військові злочинці в Москві планували завершити за один-два дні як блискавичну каральну акцію, з тріском провалилося. Це стало зрозуміло всьому світові, і починають потрохи розуміти в самій Росії.

Саме тому загнані у глухий кут кремлівські щури стають особливо небезпечними, переходячи межу і відкидаючи будь-які правові, моральні, юридичні обмеження у правилах ведення війни", - зазначив секретар РНБО.

За словами Данілова, розуміючи, що попереду у всього російського військово-політичного керівництва РФ тільки перспективи Гаазького трибуналу, вони йдуть ва-банк.

"Тільки цим можна пояснити варварський обстріл "Градами" півторамільйонного міста Харків. Руйнування історичної перлини Європи – міста Чернігів, обстріли Бучі, Ірпеня, Гостомеля і ще десятків і десятків українських міст і сіл. Місто Волноваха знаходиться на межі гуманітарної катастрофи", - констатував він.

За словами Данілова, зараз ворог перебуває на межі виснаження, тоді як українські сили опору стають тільки сильнішими з кожним днем.

Данілов про війну

Нагадаємо, за даними Генштабу ЗСУ, втрати російських військ за час вторгнення в Україну становлять 5710 осіб, 200 полонених, 29 літаків і 29 вертольотів, сім засобів ППО, 24 РСЗВ та сотні одиниць військової техніки. 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme