Данілов заявив про плани Путіна щодо втягнення військ ОДКБ в Україну

Секретар Ради національної безпеки і оборони Олексій Данілов повідомив про плани президента Росії Володимира Путіна щодо втягнення військ країн-учасниць Організації договору про колективну безпеку у війну проти України

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Данілов заявив про плани Путіна щодо втя…
Фото: РНБО

За його словами, українська розвідка має дані щодо планів Путіна залучити до війни в Україні киргизів, узбеків та інших народностей.

Про це Данілов заявив під час телемарафону, пише Depo.ua.

"Наша розвідка дає наступні дані. Путін дуже хоче залучити ОДКБ: киргизів, узбеків та інші народності. Якщо ми це побачимо, то це буде взагалі неприпустимо. Зараз є інформація, що вони намагаються збирати з Далекого Сходу, де живуть удмурти і якути. Вони вже там збирають, тому що охочих воювати у них вже не так багато", – наголосив він.

Нагадаємо, зранку 24 лютого президент РФ Володимир Путін оголосив про початок військової операції проти України. Після цього почався обстріл українських міст.

Президент Володимир Зеленський оголосив про введення в Україні воєнного стану. Вже незабаром народні депутати схвалили рішення про запровадження воєнного стану на всій території нашої держави.

Згодом президент Володимир Зеленський повідомив, що Україна розірвала дипломатичні відносини з Росією і заявив, що Україна готова надати зброю усім, хто хоче боронити державу від вторгнення Росії.

Довідка: ОДКБ – це Організація договору про колективну безпеку, до якої входять Росія, Білорусь, Вірменія, Таджикистан, Киргизстан та Казахстан.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme