"Дав усі необхідні покази": Беленюк подякував за підтримку на тлі провокації в Києві

Олімпійський чемпіон і народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк подякував усім небайдужим за слова підтримки на тлі провокації в центрі Києва

Ірина Костенко
Шеф-редактор стрічки новин
"Дав усі необхідні покази": Беленюк подя…
Фото: Facebook Жана Беленюка

"Отримав сотні дзвінків, але вже немає сил щось коментувати", – написав він у своєму Facebook, передає Depo.ua.

За словами українського борця, у нього зараз все добре.

"Хочу відпочити! Дні по прильоту з Токіо дійсно стали вкрай активними", – додав Беленюк.

Крім того, він подякував міністру внутрішніх справ Денису Монастирському та представникам Національної поліції України за оперативну реакцію.

"Дав усі необхідні покази. Я люблю свою країну, вона мені дала все, що маю, і ніхто мене не змусить кудись поїхати, а неадеквати існують абсолютно скрізь! Просто інколи вони трапляються на нашому шляху", – підсумував Беленюк.

"Дав усі необхідні покази": Беленюк подякував за підтримку на тлі провокації в Києві

Нагадаємо, дещо раніше український борець, олімпійський чемпіон і народний депутат від "Слуги народу" Жан Беленюк повідомив, що його намагалися спровокувати на конфлікт у центрі міста Києва.

Згодом у поліції повідомили, що відомості про подію, яка трапилася з Беленюком, були внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань (ЄРДР) за статтею 161 Кримінального кодексу України – порушення рівноправності громадян залежно від їх расової, національної належності, релігійних переконань, інвалідності та за іншими ознаками.

Правоохоронці встановлюють всі обставини події, а також причетних до неї осіб.

У політичній партії "Слуга народу" на тлі провокації Беленюка категорично засудили використання будь-якої форми дискримінації та агресії – за ознакою раси чи будь-якою іншою.

Президент Володимир Зеленський також заявив, що будь-які прояви расизму чи ксенофобії в Україні неприпустимі. Крім того, глава держави наголосив, що поліція має жорстко реагувати на такі випадки та припиняти їх.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme