Давав роботу ветеранам АТО і допомагав грошима: Військовий капелан розповів подробиці про чоловіка, який хотів підірвати Кабмін

Ветеран війни на Донбасі Володимир Прохнич, який 4 серпня погрожував підірвати будівлю уряду у Києві, попри те, що має дві травми та три контузії, завжди допомагав ветеранам АТО

Журналіст стрічки новин
Давав роботу ветеранам АТО і допомагав г…
Скріншот

Прохнич пішов на фронт прямо з Майдану навесні 2014 року. Він отримав дві зафіксовані травми й три міно-вибухові контузії. Чому він вдався до такого вчинку, як бажання підірвати будівлю уряду, потрібно ще з'ясувати.

Як пише Depo.ua, про це розповів військовий капелан Анатолій Кушнирчук у Facebook.

За його словами, Прохнич був співзасновником СТО, яке приймало на роботу ветеранів АТО, коли їм ніхто не надавав можливості заробляти.

"Він давав сотні можливостей і шансів соціалізуватися, адаптуватися їм до життя. Саме його СТО надавало 100% знижку на різні послуги інвалідам війни та волонтерам, що возять допомогу на фронт. Також допомагав з похованнями ветеранів і військових за власні кошти. А скільки ще моментів, які знаю особисто зі спілкування як капелан…" – зауважив Кушнирчук.

Він додав, що Прохнич також має інвалідність, а після останньої контузії ледь вижив.

Нові подробиці про чоловіка, який погрожував підірвати будівлю уряду

Нагадаємо, що, перебуваючи у будівлі уряду, чоловік загрожував її підірвати. Він заявив, що є колишнім сапером і граната у його руках – бойова. При цьому він пускав чоловіків у будівлю, а жінок просив не заходити. Менш ніж через годину його затримали, тепер йому загрожує 15 років в'язниці.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme