ДБР затримало співробітника УДО, який побив танцюриста Дорофєєвої

Слідчі територіального управління ДБР міста Києва затримали і повідомили про підозру співробітнику Управління державної охорони України (УДО), який напередодні жорстоко побив танцюриста шоу-балету співачки Наді Дорофєєвої
 

Журналіст відділу новин

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на прес-службу ДБР.

"Співробітника УДО затримано в порядку ст. 208 КПК України. Його підозрюють в умисному тяжкому тілесному ушкодженні (ч. 1 ст. 121 КК України). Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк до 8 років", – йдеться у повідомленні.

Правоохоронці встановили, що 1 серпня працівник УДО, проходячи повз будинок танцюриста, спочатку штовхнув його, а після зауваження жорстоко побив.

За інформацією ДБР, нападник сильно вдарив юнака в обличчя, спричинивши йому тяжку закриту черепно-мозкову травму, забій головного мозку, лінійний перелом скроневої кістки і інші травми.

"Наразі у межах досудового розслідування допитані свідки кримінального правопорушення, проведені впізнання осіб, отримані відеозаписи з камер відеоспостереження та мобільних телефонів свідків та інші слідчі дії. Розслідування триває", – зазначили у ДБР.

Нагадаємо, 1 серпня українська співачка Надя Дорофеєва заявила, що невідомий чоловік жорстоко побив її танцюриста.

Згодом Управління державної охорони повідомило, що чоловік, який у ніч на 1 серпня відзначився жорстоким побиттям у Києві танцюриста Дорофєєвої, виявився чинним співробітником Управління. За цим фактом в УДО призначили службове розслідування, а військовослужбовця відсторонили від служби.

Читайте також: Конфлікт біля гей-клубу, що довів до реанімації: Що відомо про побиття танцюриста Наді Дорофеєвої у Києві (ФОТО)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme