Денісова похвалилася, скільки її працівників отримали COVID-щеплення

Станом на 1 листопада у Секретаріаті уповноваженого Верховної Ради з прав людини Людмили Денісової від коронавірусу вже вакциновано 93% працівників

Журналіст відділу новин
Денісова похвалилася, скільки її працівн…
Фото: Telegram Олега Синєгубова

COVID-щеплення працівникам Денісової робили вакцинами різних виробників не лише задля особистої безпеки, але й для запобігання ризику поширення хвороби під час відвідування органів та установ.

Про це омбудсмен заявила у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Зараз, коли темпи зростання рівня захворюваності на COVID-19 майже щодня б’ють антирекорди, право на життя кожного з нас – у серйозній небезпеці. Захистити його ми можемо лише свідомими діями та відповідальним ставленням як до свого здоров’я, так і до здоров’я оточуючих", – наголосила Денісова.

Вона розповіла, що вакцинувалася від коронавірусу ще у травні-червні поточного року.

"Вакциновано також усіх членів моєї родини, у тому числі маму, якій 87 років. Слідом за мною вакцинувалися мої представники, керівники структурних підрозділів Секретаріату уповноваженого", – зауважила Денісова.

Вона запевнила суспільство, що всі працівники, які здійснюють моніторингові візити, пройшли повний курс вакцинації.

"В Україні наразі створено всі умови для вакцинації: препаратів – достатньо, інфраструктура – розвинена та охоплює всю країну. Тож звертайтеся до свого сімейного лікаря та вакцинуйтеся у найближчому до вас пункті щеплення", – підсумувала Денісова.

Денісова похвалилася, скільки її працівників отримали COVID-щеплення

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що незабаром у двох київських готелях – "Київ" та "Національний" – почнуть вакцинувати від COVID-19 народних обранців.

В цілому, станом на ранок 1 листопада, від початку кампанії з COVID-вакцинації в Україні сумарна кількість зроблених щеплень становить 17 695 591.

Із них одну дозу отримали 10 245 773 особи, а завершили вакцинацію (отримали дві дози) — 7 449 818 (із них двоє осіб отримали одну дозу за кордоном).

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme