Денісову в Грузії не пустили до Саакашвілі

Уповноваженого Верховної Ради України з прав людини Людмилу Денісову не пустили до ув'язненого в Грузії Міхеіла Саакашвілі

Журналіст відділу новин
Денісову в Грузії не пустили до Саакашві…
Фото: Скріншот

Про причини відмови Міністерство юстиції Грузії пообіцяло повідомити в листі, який наразі готується.

Про це Денісова написала у своєму Telegram, передає Depo.ua.

"Сьогодні мені відмовлено у відвіданні громадянина України, голови Виконавчого комітету Національної ради реформ при президентові України Міхеіла Саакашвілі у пенітенціарній установі №18 м. Глдані (Грузія)", – йдеться у дописі омбудсмена.

Денісова наголосила, що намагатиметься зустрітися з керівництвом та головним лікарем пенітенціарної установи №18 з метою обговорення умов утримання та лікування Саакашвілі.

Денісову в Грузії не пустили до Саакашвілі

Нагадаємо, 8 листопада третього президента Грузії Міхеіла Саакашвілі перевезли із в'язниці, де він перебував до суду, до тюремної лікарні у Глдані. 

Український омбудсмен Людмила Денісова заявила, що Саакашвілі побили під час госпіталізації до лікарні. Лікар Саакашвілі Ніколоз Кіпшидзе наголосив, що стан політика критичний і ситуація найближчим часом може погіршитися. 

11 листопада адвокат третього президента Грузії заявив, що Саакашвілі готовий припинити голодування, якщо його помістять до звичайної лікарні, а не в'язничної.

15 листопада стало відомо, що до Саакашвілі не пустили лікарів. Денісова повідомила також, що стан президента Грузії 2003-2014 років продовжує погіршуватися на тлі тривалого голодування у в'язниці.

Читайте також: Дилема Саакашвілі: Чи піде Зеленський на конфлікт з проросійським урядом Грузії

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme