Депутати від ОПЗЖ не прийдуть на сьогоднішнє засідання Ради

Фракція ОПЗЖ у повному складі проігнорує сьогоднішнє позачергове засідання Верховної Ради

Редактор стрічки новин
Депутати від ОПЗЖ не прийдуть на сьогодн…
Фото: Верховна Рада/Telegram

"Опозиційна платформа – За життя" відмовляється від участі у позачерговому засіданні Верховної Ради 23 серпня. У політсилі кажуть, що таким чином хочуть висловити свій протест діям влади.

Про це йдеться у заяві, оприлюдненій прес-службою ОПЗЖ, передає Depo.ua.

Своєю відмовою брати участь у позачерговому засіданні Верховної Ради 23 серпня в ОПЗЖ хочуть продемонструвати свій протест проти санкцій РНБО та кримінальних справ щодо їхніх соратників та членів партії, а також блокування проросійських та підконтрольних членам ОПЗЖ ЗМІ та інтернет-ресурсів.

Заява ОПЗЖ про відмову від участі у позачерговому засіданні Ради 23 серпня 2021

Нагадаємо, сьогодні, 23 серпня, о 16 годині розпочнеться позачергове засідання Верховної Ради, під час якого планують розглянути проект постанови №5775 про звернення до міжнародних партнерів України стосовно "Кримської платформи". 

Йдеться про проект постанови "Про звернення Верховної Ради України до Організації Об’єднаних Націй, Парламентської асамблеї Ради Європи, Парламентської асамблеї ОБСЄ, Парламентської асамблеї НАТО, Парламентської асамблеї ОЧЕС, Європейського парламенту, урядів і парламентів іноземних держав щодо посилення міжнародного співробітництва в рамках Кримської платформи для протидії агресії Російської Федерації".

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme