Державне ЗМІ Чорногорії заявило, що Україна напала на "ЛНР"

Державна телерадіокомпанія Чорногорії RTCG оприлюднила новину про "напад" українських воїнів на бойовиків "ЛНР"

Ірина Макодзеба
Редактор стрічки новин
Державне ЗМІ Чорногорії заявило, що Укра…
Фото: Прес-центр штабу ООС

Посольство України в Чорногорії шоковане, що нині, коли існує загроза відкритого нападу Росії, державне ЗМІ Чорногорії легітимізує сепаратистське угруповання на сході нашої країни.

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на українське посольство в Чорногорії.

"У момент найбільшої загрози нападу Росії на Україну ми буквально приголомшені публікацією чорногорської громадської служби RTCG, яка легітимізує сепаратистське угруповання на тимчасово окупованих територіях на сході України. Закликаємо RTCG якнайшвидше видалити цю провокаційну публікацію та не допустити в майбутньому розповсюдження інформації, яка не відповідає офіційній позиції Чорногорії щодо територіальної цілісності України та міжнародного права", – заявили у посольстві.

Українські дипломати закликали RTCG більше не потрапляти в таку ситуацію та вимагають публічно спростовувати неправдиву інформацію.

Додамо, що в скандальній публікації йдеться про те, що українські військові начебто порушили режим тиші, і від їхнього артобстрілу "загинув солдат "ЛНР".

Чорногорія про війну на Донбасі

Нагадаємо, 27 січня у районі проведення операції Об’єднаних сил зафіксовано два порушення режиму припинення вогню. Зокрема, на Луганщині, у безпосередній близькості до переднього краю оборони однієї з механізованих бригад Збройних Сил України, особовим складом опорного пункту було виявлено спробу проникнення диверсійно-розвідувальної групи противника. А неподалік Мар'їнки російські найманці обстрілювали позиції українських військ зі стрілецької зброї.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme