Дев'ять регіонів України переводять із "червоної" зони до "жовтої"

Державна комісія з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій розглянула питання щодо переведення дев'яти регіонів із червоної у жовту зону епідемічної небезпеки
 

Журналіст відділу новин
Дев'ять регіонів України переводять із "…
Фото: УНІАН

Про це йшлося під час селекторної наради щодо запобігання поширенню коронавірусної хвороби на території України під головуванням прем'єр-міністра Дениса Шмигаля.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на Урядовий портал.

"Державна комісія вирішила скасувати з 00 години 00 хвилин 07 грудня 2021 року "червоний" рівень епідемічної небезпеки на території Донецької, Дніпропетровської, Івано-Франківської, Луганської, Львівської, Одеської, Рівненської, Херсонської областей та міста Києва", – зазначається в повідомленні.

Під час наради наголошувалося, що з 6 грудня набули чинності нові карантинні правила, які передбачають посилення обмежень у жовтих зонах. Так, відвідування масових заходів, робота кінотеатрів, театрів, закладів громадського харчування та спортзалів буде дозволена лише за наявності у 100% колективів та відвідувачів принаймні однієї дози щеплення.

У Міністерстві внутрішніх справ підкреслили, що представники закладів на вході повинні перевіряти QR-коди через сканування в Дії. Національна поліція ретельно перевірятиме дотримання цих правил.

Нагадаємо, 6 грудня МОЗ оновив інформацію про ситуацію з коронавірусом у регіонах України: у "жовтій" зоні опинилися п'ять областей.

Читайте також: Україна на карантині до 31 грудня: Що відбувається (ХРОНІКА)

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme