"Деякі політики знову шукають "ніточкі" в Росію": Зеленський пообіцяв зрадникам швидку відповідь воєнного часу

Президент Володимир Зеленський закликав усіх політиків до єднання на користь України й пообіцяв зрадникам і тим, хто хоче "розколу", швидку й рішучу відповідь

Журналіст відділу новин
"Деякі політики знову шукають "ніточкі"…
Фото: Скріншот з відео

Він додав, що бачить і знає про все, що відбувається на тлі вторгнення РФ в Україну.

Про це Зеленський заявив у черговому відеозверненні 9 березня, передає Depo.ua.

"Щодо нашої єдності. Це – наша сила, така потрібна саме у цей час. Ми отримуємо багато вже сигналів про те, що дехто в Україні вирішив, що може вже не боротися разом з усіма. І пробує якось окремо, за щось там своє особисте, за якусь там власну вигоду". – зауважив він.

Президент визнав, що отримує різні сигнали. І про те, що деякі політики знову шукають "ніточкі" в Росію, і про те, що деякі інші "знов працюють на розкол всупереч єдності". 

"Я хочу сказати одне і тільки один раз. Бачу, що ви робите. Якщо я почую ще один сигнал, відповідь буде швидкою. Як і належить у воєнний час. Слава богу, наші люди у всьому й у всіх вже розібралися", – підсумував Зеленський.

Нагадаємо, дещо раніше нардеп від ОПЗЖ Юрій Бойко відмовився говорити "Путін – ху*ло" та "русскій воєнний корабль іді нах*й". Це сталося під час зупинки і огляду кортежу Юрія Бойка бійцями територіальної оборони Києва.

Повідомлялося також, що колишньому нардепові від "Опозиційної платформи – За життя" Іллі Киві оголосили підозру у вчиненні злочинів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme