Діду Киви у Полтаві розбили пам'ятну дошку: Нардеп підозрює тих, хто вчора "виключив" його з ОПЗЖ

Народний депутат від "Опозиційної платформи – За життя" Ілля Кива повідомив, що у Полтаві розбили пам'ятну дошку його дідові Пилипу Киві

Журналіст стрічки новин
Діду Киви у Полтаві розбили пам'ятну дош…
Фото: Facebook Іллі Киви

За його словами, це сталося вночі. Його дід був Героєм Радянського Союзу.

Про це пише Depo.ua із посиланням на повідомлення Киви у Telegram 22 жовтня.

"Слабкі, боягузливі людинки, які воюють з пам'ятниками й пам'яттю про тих, хто переміг фашизм у країні, яка давно перетворилася на вигрібну яму..." – додав Кива.

Скріншот

пам"ятна дошка Пилипу Киві

 

Нагадаємо, 21 жовтня вранці Кива повідомив, що буцімто його виключили з партії "Опозиційна платформа – За життя". Він зізнався, що проти нього вже тривалий час "працювали" представники Юрія Бойка та Сергія Льовочкіна.

Кива додав, що рішення про виключення його з партії ухвалили нібито силами Полтавської територіальної організації. Водночас одіозний нардеп наголосив, що остаточне рішення щодо його позиції у партії – за її керівництвом.

Через декілька годин Кива спростував свою ж заяву про виключення з партії. За його словами, цей фейк розповсюджують мережею аферисти, які були раніше викриті у злочинах перед партією та законом.

Голова ОПЗЖ Юрій Бойко також спростував цю інформацію й назвав її фейком. Він додав, що ця заява стала для нього несподіваною, і сам він чекає або на її спростування, або на пояснення ситуації.

Однопартієць Киви Вадим Рабінович у звичній для нього формі заявив, що "хрєна лисого", а не вигнання його з партії.

Пізніше партія "Опозиційна платформа – За життя" спростувала і назвала маніпуляцією інформацію про виключення Киви з політсили.

Читайте також: Недовигнаний з ОПЗЖ: Як Кива пройшов шлях від "карателя" до любителя Путіна

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme