UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Дієтолог розповів, як знизити потяг до смачної шкідливої їжі

У напівфабрикатах та готовій їжі міститься багато цукру, тому такі продукти викликають звикання. Багатьом людям важко відмовитися від них

Журналіст стрічки новин
Дієтолог розповів, як знизити потяг до с…
Ілюстративне фото. Джерело: Рixabay

Дієтолог Лон Бен-Ашер назвав спосіб знизити потяг до смачної, але шкідливої ​​їжі. Хоч, за його словами, важко знайти кориснішу заміну з таким же яскраво вираженим смаком, це все ж можливо.

Оскільки велика кількість цукру та ненатуральні інгредієнти шкодять здоров'ю, дієтолог порадив змінити смакові уподобання. Він зазначив, що у різних людей зміни можуть забрати різну кількість часу, пише Depo.ua із посиланням на Eat This, Not That.

Насамперед він порадив замінити солодощі на фрукти.

"Фрукти багаті на поживні речовини, у них багато харчових волокон, які довше утримують їжу в шлунку і позбавляють від почуття голоду", — сказав Бен-Ашер і додав, що деякі фрукти допомагають контролювати рівень цукру в крові завдяки розчинній клітковині, що міститься в них.

Для отримання більшої користі та продовження відчуття ситості дієтолог пропонує додати до фруктів інші багаті клітковиною продукти, наприклад, овочі. Також можна поєднувати фрукти з білками та жирами, такими як горіхи, насіння та арахісове масло без додавання цукру.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що жінка схудла на 25 кг за п'ять місяців без відмови від бургерів. Щоранку вона випивала стакан води. На сніданок з'їдала яйця з тостом і овочами або вівсяну кашу, або млинці з сочевичної й рисової муки з овочевим соусом.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme