UK
Для цього матеріалу переклад іншими мовами відсутній, спробуйте перевірити пізніше

Жінка схудла на 25 кг за п'ять місяців без відмови від бургерів: Як їй це вдалося

Дієтолог з Індії схудла на 25 кілограмів за п'ять місяців і поділилася секретом свого успіху

Журналіст стрічки новин
Жінка схудла на 25 кг за п'ять місяців б…
Фото: Рixabay

Позбутися зайвої ваги жінці вдалося без відмови від фаст-фуду.

Вісім років тому жінка переживала важкий в емоційному і фізичному плані період: вона страждала від зайвої ваги, синдрому полікістозних яєчників і болю в спині. Крім того, вона доглядала за тримісячною дитиною і була вагітна другою. Індіанка зрозуміла, що для того, щоб мати можливість займатися вихованням дітей, вона повинна змінити спосіб життя. Тоді жінка почала стежити за харчуванням і найняла персонального тренера, пише Depo.ua із посиланням на India News.

Як харчувалася жінка

Щоранку вона випивала стакан води. На сніданок з'їдала яйця з тостом і овочами або вівсяну кашу, або млинці з сочевичної й рисової муки з овочевим соусом.

В обідньому меню дієтолога була квасоля з рисом і спеціями, нут в томатному соусі або веганський пряний суп з бобових, а також овочі, трави й лимонний курд.

Перекушувала вона фруктами, а на вечерю завжди обирала улюблені страви за настроєм.

"Існує хибна думка, що такі страви, як локшина, макарони і гамбургери, нездорові. Але ви можете зробити їх здоровими, додавши в будь-яку з цих страв велику кількість овочів і курку. Важливо, щоб щоденне харчування приносило вам задоволення, інакше вам набридне їсти одне і те ж щодня", – каже вона.

У чому секрет щоденних тренувань дієтолога

Крім цього, жінка тренується по 30 хвилин щодня – вона чергує кардіо- та силові тренування. Також вона намагається проходити не менш 10 тисяч кроків щодня.

Тим, хто хоче схуднути, вона радить їсти більше сезонних овочів і фруктів, намагатися не користуватися телефоном за 30 хвилин до сну і протягом 30 хвилин після пробудження, медитувати та займатися йогою, і спати не менше шести годин на добу. Дієтолог каже, що суворі обмеження не працюють і призводять до зривів, тому не варто повністю відмовлятися від улюблених продуктів.

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що жінка за сім місяців схудла на 63 кг і розповіла, як їй це вдалося.

Читайте також: Як не погладшати на відпочинку: Тренер "Зважених та щасливих" розповіла про харчування у відпустці

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme