Диктатор путін "натякнув" Ердогану, що готовий до переговорів із Зеленським

Господар кремля володимир путін під час переговорів з президентом Туреччини Реджепом Тайїпом Ердоганом у Сочі 5 серпня "натякнув" йому, що готовий зустрітися з президентом України Володимиром Зеленським

Журналіст відділу новин
Диктатор путін "натякнув" Ердогану, що г…
володимир путін

Про це пише CNN Turk з посиланням на свої джерела серед російських високопосадовців, передає Depo.ua.

Про це телеканал пише у в контексті приїзду Ердогана 18 серпня до Львова на тристоронні переговори з Зеленським та генсеком ООН Антоніу Гутеррешем. Зазначається, що турецький лідер повідомить про це главі України.

Джерела CNN Turk кажуть, що якщо раніше росія наполягала на тому, що спочатку потрібно розробити угоду на рівні делегацій, а лише потім проводити зустріч путіна та Зеленського, то тепер підхід змінився.

"Лідери (путін і Зеленський — ред.) можуть обговорити та визначити дорожню карту. Потім делегації можуть розпочати роботу із втілення цієї дорожньої карти у життя", — повідомляють джерела телеканалу.

Також CNN Turk додає, що йтися може не про досягнення миру, то договір про припинення вогню, погодження якого залежатиме від відповіді Зеленського під час зустрічі з Ердоганом та Гутеррешем у Львові.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme