"Дільничний з ДВРЗ": хто із зірок грає в серіалі

У вівторок, 14 вересня, на телеканалі ICTV відбудеться прем'єра другого сезону україномовного детективу "Дільничний з ДВРЗ". До патрулювання району повернуться В'ячеслав Довженко і Віталій Іванченко, а до них приєднаються нові актори

Журналіст відділу новин
"Дільничний з ДВРЗ": хто із зірок грає в…

Другий сезон детектива про життя у віддаленому столичному районі несподівано стане сімейним, оскільки в житті героїв з'являться нові родичі. До Грача (Роман Мацюта), кримінального авторитета району ДВРЗ, з Лондона повернеться дочка Віра, Сергій Бондар (В'ячеслав Довженко) зустрінеться зі своїм батьком і, можливо, нарешті знайде ту єдину, яку шукав весь перший сезон. Чи знайде свою любов і дільничний району Петро Дзюба ­– в новому сезоні у нього з'явиться відразу дві дівчини, вибір між якими для недосвідченого героя-коханця зробити буде складно. Нових персонажів гратимуть відомі українські актори та блогери.

 

Олеся Романова ­– зухвала Віра

 

Зірка фільму "Віддана" зіграє старшу дочку кримінального авторитета Грача. Віра – ефектна блондинка з сильним характером. Раніше вона жила за кордоном, і після довгих років подорожей повернулася з Європи додому. Щоб зайняти доньку справою, Грач відкрив для неї салон краси. Тепер дівчина керує на новому місці і задивляється на дільничного району Бондаря.

 

"Моя Віра – зухвала і яскрава, як і повинно бути, коли твій тато – ватажок банди на столичному районі ДВРЗ. Вона легко може поранити людей довкола, прям як і я. Особливо, якщо вони ніжні, ранимі, тепличні і не підготовлені до життя", – з усмішкою розповідає Олеся.

 

Анастасія Цимбалару – ніжна Саша

 

Повну протилежність епатажної Віри зіграє актриса Анастасія Цимбалару. Анастасія – молода актриса і блогерка, а віднедавна дружина Григорія Бокланова, зірки серіалу "Спіймати Кайдаша". У серіалі ICTV Настя зіграє нову дівчину Сергія Бондаря. Її героїня Саша – добра і чуйна дівчина, перед якою не зміг встояти дільничний. Вона працює в салоні краси Віри, тому відносини з Бондарем можуть стати для неї приводом для неприязні з начальницею.

 

Володимир Ямненко – Бондар-старший

 

Український актор, кінорежисер і сценарист стане батьком героя В'ячеслава Довженко. Виявляється, у Бондаря не така проста сім'я. Його батько довго був відсутній у його житті, відбуваючи термін у в'язниці за злочин. Чи зможе герой-поліцейський знайти спільну мову зі своїм батьком, стане відомо з 14 жовтня на телеканалі ICTV.

 

Не пропустіть прем'єру іронічного детективу "Дільничний з ДВРЗ" у вівторок, 14 вересня, о 21:30 на телеканалі ICTV.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme