Діти бояться, дорослі хрестяться: На Росії встановили моторошну статую не то Снігурки, не то нареченої Дарта Вейдера (ФОТО)

У російській Костромі до новорічних свят вкотре встановили статую Снігуроньки, яку городяни прозвали "найпотворнішою на Росії"
 

Журналіст відділу новин
Діти бояться, дорослі хрестяться: На Рос…
Фото: росЗМІ

Каркасну Снігурку у Костромі вже кілька разів встановлювали перед Новим роком і вона незмінно викликала критику місцевих жителів, і цей рік не став винятком – фото конструкції у соцмережах викликало бурхливі дискусії.

Про це інформує Depo.ua з посиланням на росЗМІ.

Зазначається, що каркасну інсталяцію на замовлення місцевої влади виготовив місцевий майстер.

Однак, костромичі настільки не злюбили цю внучку Діда Мороза, що обізвали її нареченою Дарта Вейдера. Інші ж порівняли її зі знаменитою Оленкою з Нововоронежа, вигляд якої жахав всю країну.

За словами городян, вся справа в особі, яка їх лякає і "в Новий рік нагадує Гелловін". Деякі навіть хрестяться при вигляді цієї Снігурки.

"Це Снігуронька, але ж її дуже просили прибрати. Діти лякаються", – нарікає місцева мешканка Олена Кошкіна.

Костромська Снігурка

Однак поки що об'єкт прибирати не планують. Більше того, місцева влада каже, що він завжди стоятиме на цьому місці.

Голова міської служби ЖКГ Андрій Шилін порадив городянам не дивитися на Снігуроньку вдень, оскільки конструкція призначена для підсвічування. Він визнав, що при денному світлі інсталяція справді виглядає так собі.

"Це світлова конструкція, яку треба дивитися не вдень, а вночі, коли вона починає світитися. Вдень ця каркасна конструкція, можливо, виглядає не дуже презентабельно", – наголосив він.

Водночас, серед костромичів виявились і фанати дивної пані. Вони відзначили, що страшну Снігуроньку можна зробити таким же брендом, як і справжню.

Зазначається, що попереднього року страшна Снігурка простояла майже до кінця травня.

Нагадаємо, в грудні 2020 року у російському Нововоронежі відкрили арт-об'єкт, який місцеві жителі прозвали "Альонушка постапокаліпсису".

15 лютого 2021 року арт-об'єкт "Альонушка постапокаліпсису" був проданий на торгах за 2,6 млн рублів.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme