"Дивовижна необізнаність": Маск відреагував на "передбачення" медведєва на 2023 рік

Американський мільярдер Ілон Маск назвав абсурдними передбачення заступника голови ради безпеки рф дмитра медведєва на 2023 рік та розкритикував його "дивовижну необізнаність".

Журналіст відділу новин
"Дивовижна необізнаність": Маск відреагу…
Ілон Маск

Про це він написав у Twitter, передає Depo.ua.

Ексглава рф заявив, що напередодні Нового року багато хто вигадує футуристичні гіпотези, що може статися у 2023-му, "ніби змагаючись виділити найдикіші, а то й найбезглуздіші", і опублікував свої.

Так, на думку медведєва, Велика Британія знову приєднається до ЄС, після чого Євросоюз розпадеться, а євро — вийде з використання.

Також медведєв "напрогнозував", що Польща та Угорщина "окупують західні області колишньої України" та "буде створено Четвертий Рейх, який охопить територію Німеччини та її сателітів". Мало того, російський політик прогнозує війну між Францією та вигаданим ним "Четвертим рейхом".

Прогнози медведєва зачепили і США: там він бачить громадянську війну, незалежність штату Техас та його об'єднання з Мексикою.

"Ілон Маск переможе на президентських виборах у низці штатів, які після закінчення нової громадянської війни будуть віддані Республіканській партії", — пише медведєв.

Окрім того, він прогнозує крах МВФ і Світового банку, євро та долара, замість яких, на думку медведєва, будуть активно використовуватися цифрові фіатні валюти.

"Епічний допис! Це, безумовно, найабсурдніші прогнози, які я коли-небудь чув. І водночас вони демонструють дивовижну недостатню обізнаність щодо прогресу штучного інтелекту та стійкої енергії", — відреагував Маск.

Нагадаємо, у жовтні прессекретар президента рф дмитро пєсков хвалив Маска за його "мирний план" завершення війни в Україні, який пропонував поступитися територіями та провести "перевибори" на окупованих землях.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme