До України почали прибувати учасники "Кримської платформи" (ФОТО)

До України 21 серпня почали прибувати представники країн та організацій, які через два дні візьмуть участь у саміті "Кримської платформи"

Журналіст стрічки новин
До України почали прибувати учасники "Кр…
Фото: Telegram Дениса Шмигаля

Сьогодні до столиці України прибув очільник уряду Грузії Іраклій Гарібашвілі.

Як повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль, на порядку денному Гарібашвілі – насичена програма у Львові та Києві, обговорення безпекових, торговельно-економічних, енергетичних та туристичних питань, пише Depo.ua.

"Радий вітати Прем’єр-міністра Грузії Іраклія Гарібашвілі в Україні... Ми продовжуємо підтримувати суверенітет та територіальну цілісність Грузії в межах її міжнародно визнаних кордонів. Вдячні за таку саму підтримку з боку наших грузинських партнерів", – написав Шмигаль.

Прем’єр-міністр Грузії Іраклій Гарібашвілі

Нагадаємо, що "Кримська платформа" відбудеться 23 серпня у Києві. Там будуть присутні представники 45 країн та міжнародних організацій.

Офіційно визначені теми для обговорення – консолідація міжнародної політики невизнання зміни правового статусу Криму, можливості для посилення санкцій проти країни-агресора, захист прав людини, гарантування безпеки в Азово-Чорноморському регіоні, забезпечення дотримання принципу свободи навігації, а також подолання негативних наслідків окупації для екології та економіки регіону. 

Читайте також: Істерика Кремля: В яку пастку Росія втрапила із "Кримською платформою"

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme