До України прибув з візитом міністр закордонних справ Польщі

Міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау прибув з дводенним візитом до України
 

Редактор стрічки новин

Глава МЗС Польщі зустрінеться зі своїм українським колегою Дмитром Кулебою та візьме участь у конференції "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави".

Про це повідомив речник МЗС Польщі Лукаш Ясіна у своєму Тwitter, передає Depo.ua.

За інформацією польського зовнішньополітичного відомства, Рау здійснює візит на запрошення Кулеби. Він буде почесним гостем конференції "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави".

Зазначається, що польський міністр виступить на пленарній сесії "Дипломатія ери швидких змін", а згодом візьме участь у дискусії в рамках конференції. Крім того, запланована його зустріч із очільником МЗС України.

Міністр закордонних справ Польщі Збігнєв Рау прибув з дводенним візитом до України

Нагадаємо, раніше глава МЗС Польщі Збігнєв Рау заявив, що ЄС та НАТО мають діяти симетрично у відповідь на дії Росії, бо відсутність реакції може стати для РФ заохоченням до подальшої ескалації. За його словами, деескалація напруженої ситуації біля кордонів України має відбуватися шляхом відлякування потенційного агресора.

Довідка: 21-22 грудня в резиденції "Синьогора" в с. Гута на Івано-Франківщині відбувається конференція українських послів в інших країнах "Дипломатія 30. Стратегія сильної держави". У вівторок у конференції взяв участь Володимир Зеленський. Він визначив основні напрямки зовнішньополітичної діяльності у найближчі роки, наголошуючи на поглибленні економічних аспектів міжнародних відносин.

Раніше на Банковій уточнили, що 21-22 грудня в Гуті на Івано-Франківщині триватиме конференція послів України в іноземних державах.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme