Доба в зоні ООС: Зафіксовано 8 порушень "тиші", серед воїнів ЗСУ є поранені

Протягом минулої доби, 15 липня, в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі зафіксовано 8 порушень режиму припинення вогню з боку російсько-окупаційних військ, ще одне порушення – від початку поточної доби
 

Редактор стрічки новин
Доба в зоні ООС: Зафіксовано 8 порушень…
Фото: Прес-центр ООС

Про це йдеться у ранковому зведенні прес-центру штабу ООС, передає Depo.ua.

Зокрема, обстріли фіксувалися у районі населених пунктів Причепилівка, Новоолександрівка, Нью-Йорк, Широкине, Піщане та Мар’їнка.

"Неподалік Причепилівки збройні формування Російської Федерації вели вогонь з автоматичних станкових гранатометів і великокаліберних кулеметів. Поблизу Новоолександрівки ворог застосовував протитанкові ракетні комплекси. У районі населеного пункту Нью-Йорк окупанти двічі відкривали вогонь з артилерійських систем калібру 122 мм і мінометів 120-го та 82-го калібрів", – розповіли у штабі ООС.

Також біля Широкиного окупанти обстрілювали наші позиції з мінометів 120-го калібру, неподалік Піщаного – зі стрілецької зброї, а біля Мар’їнки – з автоматичних станкових гранатометів та стрілецької  зброї.

"У результаті ворожих обстрілів троє військових отримали поранення, двоє – бойове травмування. Воїни знаходяться у лікувальних закладах. Стан одного захисника – важкий, інших – задовільний. На обстріли противника наші військові відкривали вогонь у відповідь", – зазначається в повідомленні.

Крім того, на Луганщині був зафіксований проліт ворожого безпілотного літального апарату типу "Орлан-10" із перетином лінії розмежування, ще один проліт БПЛА у цьому районі зафіксували від початку поточної доби.

Зведення штабу ООС ранок 16 липня 2021Доба в ООС 16 липня 2021

Нагадаємо, раніше стало відомо, що 15 липня близько 19:30 російські окупанти здійснили обстріл селища Нью-Йорк на Донеччині. Внаслідок обстрілу постраждали об'єкти цивільної інфраструктури. 

Також нагадаємо, що ООН оприлюднила дані про кількість жертв війни на Донбасі з 2014 року. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme