Доктор Комаровський переніс клінічну смерть: Лікаря майже вбило струмом

Відомий український лікар Євген Комаровський переніс клінічну смерть на роботі у реанімаційній палаті

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Доктор Комаровський переніс клінічну сме…
Фото: Instagram Євгена Комаровського

Під час виконання роботи доктора вдарила струмом електрична кварцова лампа.

Про це доктор Комаровський розповів у програмі "Зірковий шлях", пише Depo.ua.

За його словами, лампу замкнуло тоді, коли було необхідно її посунути. На щастя, у відділенні перебували інші лікарі, які змогли вчасно надати допомогу Комаровському.

"Мене вбило електричною лампою кварцовою у відділенні реанімації. Її замкнуло. Її треба було посунути, а я її взяв. І, коли я падав, вбило, вона на мене впала, і вирвалася з розетки. Ну і плюс гуркіт. І це відділення реанімації. Тобто тут же набігла купа реаніматологів, відкачали мене, я прийшов до тями", – розповів він.

Зазначається, що дружина Комаровського одразу зрозуміла, що чоловіка ледь не вбило струмом. У той день вона, за випадковим збігом, була на заняттях з судової медицини та вивчала ознаки смерті від удару струмом. Дружина Комаровського побачила на його шиї "незрозумілі блискавки" і обвуглений палець.

"Я такий шлях пройшов, не дай вам бог всім. Я кілька разів був на межі життя і смерті, переніс клінічну смерть", – додав лікар.

Нагадаємо, дещо раніше стало відомо, що у Харкові медики швидкої допомоги врятували жінку, в якої сталася клінічна смерть. Лікарі відновили серцево-легеневу діяльність хворої та доставили жінку до медичного закладу.

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme