Дорофєєва втретє стала тренером "Голосу країни": продюсер пояснив, чому це можливо

Продюсер шоу "Голос країни" Володимир Завадюк розповів про новий сезон пісенного конкурсу

Дорофєєва втретє стала тренером "Голосу…
Фото: Facebook/Надя Дорофєєва

 

Подробиці Завадюк навів в інтерв'ю "КП", пише Depo.ua.

Новий сезон через війну знімають у Польщі. Зірковими тренерами цього разу стали Юлія Саніна, Артем Пивоваров, Іван Клименко та – вже втретє – Надя Дорофєєва.

"Я говорив про те, що у нас буде оновлена панель. І вона дійсно оновлена. Чому Надя залишилася у сезоні? Тому що вона топартистка й обличчя нової української музики, яка збирає мільйонні перегляди та є лідером чартів. За правилами франшизи, і це завжди рекомендують форматники, повинен бути місток між минулим сезоном і новим. З минулого сезону саме Надя – той місток, який дійсно відповідає новій реальності. Вона змогла трансформуватися", – пояснив продюсер участь Дорофєєвої.

Володимир Завадюк додав, що Надя Дорофєєва все одно проходила кастинг разом з іншими. Він зазначив, що хотів зрозуміти, чи вплинула війна на співачку – бо багато людей сильно змінилися.

"Було дуже важливо прокастингувати навіть відомих для нас людей, щоб зрозуміти, чи є їм чим поділитися на "Голосі країни". Адже "Голос країни" - це не тільки про голос, а й про важливі сенси", – сказав Завадюк.

Продюсер додав, що для нового сезону шоу обирали тренерів, які є "актуальними": створюють музику українською мовою та люблять свою країну.

"Ми звертали увагу на відкритість, щирість, сміливість, теплоту, взаємодію – на всі людські якості та цінності. Адже вони стануть у нагоді в роботі", – каже він.

Нагадаємо, Надя Дорофєєва опублікувала фото у чорному бікіні на зав'язках.

 

 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme