У ЗМІ з'явились нові подробиці про дружину скандального Гогілашвілі

Дружина скандально відомого екс-заступника міністра МВС Олександра Гогілашвілі Марія Левченко, яка працює помічницею президента Володимира Зеленського, виявилася навіть не оформленою в Офісі глави держави

Журналіст стрічки новин
У ЗМІ з'явились нові подробиці про дружи…
Фото: Офіс президента України

Водночас зарплату дружина Гогілашвілі Левченко отримує у студії "Квартал 95".

Про це повідомляє Depo.ua з посиланням на Цензор.НЕТ.

Зазначимо, що встановити ці факти вдалось завдяки тому, що декларацію секретар Зеленського не подавала. 

"У воюючій країні особа, яка більшу частину часу проводить біля президента, може навіть не числитися в штаті Офісу президента? Як вона взагалі на режимний об'єкт щодня входить? Чому я роблю такий висновок? Я просто не знайшла декларацій Левченка, тільки її чоловіка Гогілашвілі, який у МВС за останній рік заробив 800 тисяч, у жовтні щось продав автомобільній компанії за півмільйона, а потім у тій же компанії купив автомобіль за ціною, нижчою від ринкової. Але ця угода у декларації заступника міністра внутрішніх справ не головне. Головне там те, що його дружина отримала зарплатню не лише у 2018 році, а й за 2020 рік у студії "Квартал 95", — написала журналістка видання Тетяна Ніколаєнко.

Варто додати, що за даними ZN.UA, робоче місце Левченко перебуває не за межами кабінету глави держави, а безпосередньо у ньому. Таким чином жінка, чоловік якої нібито має російське громадянство, може бути присутньою під час важливих нарад президента, зокрема, щодо затримання "вагнерівців".

Нагадаємо, 13 грудня Кабмін звільнив заступника голови МВС України Олександра Гогілашвілі. Зауважимо, що у неділю, 12 грудня, з вимогою звільнити Гогілашвілі із займаної посади виступив сам президент України Володимир Зеленський. Причиною стало відео, на якому заступник міністра внутрішніх справ скандалив із силовиками на донецькому блокпосту. 

Читайте також: Кого покарають за скандал на блокпості: Гогілашвілі, чи тих, хто його зупинив

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme