Дружина Лещенка Топольська звинуватила українців у втраті здорового глузду на тлі патріотизму

Дружина заступника Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка Анастасія Топольська заявила, що українці втратили глузд на тлі патріотизму та націоналізму

Максим Карпенко
Журналіст стрічки новин
Дружина Лещенка Топольська звинуватила у…
Фото: nastia.dj / Instagram

За її словами, вона любить Україну та це єдиний дім для неї, але українці через патріотизм дають їй непрохані поради не їздити на Росію.

Про це повідомляє Depo.ua із посиланням на допис Топольської в Instagram.

Зокрема, під дописом діджейки користувач під нікнеймом "iamwhaler" запропонував їй "спробувати не їздити в Mutabor до друзів кожного місяця". У відповідь на це Топольська почала писати, що має свій погляд на патріотизм та націоналізм, які "мають іншу сторону медалі, яка їй не до вподоби".

Тоді дописувач наголосив, що діджейка їздить до Росії, яка окупувала українські землі, а з квитків на заходи Топольської збирається податок. З нього, зокрема, фінансується воєнна техніка на Донбасі.

Дружина Лещенка почала переконувати, що "грає там за копійки" та виступає "у друзів і для друзів". Водночас вона пригадала скандал навколо співачки Аліни Паш і зазначила, що не збирається "нікому доводити своєї любові до України", додавши, що в українців "стріха поїхала на тлі патріотизму та націоналізму".

Дружина Лещенка Топольська звинуватила українців у втраті здорового глузду на тлі патріотизмуДружина заступника Наглядової ради "Укрзалізниці" Сергія Лещенка Анастасія Топольська заявила, що українці втратили глузд на тлі патріотизму та націоналізму

Нагадаємо, 8 травня 2021 року стало відомо, що діджей Анастасія Топольська (DJ Nastia) виступить у Москві. Згодом Топольська (DJ Nastia) прокоментувала свою скандальну поїздку із виступом на Росії і передала привіт усім ботофермам і хейтерам.

Довідка: Топольська була одним із хедлайнерів арт-заходу під назвою "Хоровод" (Horovod), який відбувся 8-9 травня на Росії (в Москві) на підтримку ЛГБТ-спільнот Росії та України.

На офіційній сторінці "Хороводу" у Facebook його організаторами вказані квір-об'єднання Popoff Kitchen (Москва) і Veselka (Київ).

Зазначається також, що "подія присвячена свободі, відкритості, взаємоповазі та секс-позитивності". 

Її головним правилом було названо заборону будь-яких проявів нетолерантності: "Жодних забобонів, расизму, гомофобії, трансфобії, сексизму, фетшеймінгу та будь-якої іншої агресії".

Топольська, взяла участь у Horovod під псевдонімом Sheis. 

Більше новин про події у світі читайте на Depo.Новини Depo.ua

Всі новини на одному каналі в Google News

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

deneme